Bric Cenciurio

Historie

Bric Cenciurio er navnet på vingården samt et mindre stykke jord som ligger i bakkerne i kommunen Castellinado, nær Roero, i hjertet af Langhe i Piemonte. Vingården er startet i 1994 og er dermed en af de nyere vingårde i området.
Det var Franco Pittore som tidligere arbejdede ved en berømt Barolo vingård og Carlo Sacchetto som startede vingården da de ønskede og producere deres egne vine.
Desværre døde Franco i 1996 i en traktorulykke i vinmarkerne.
I dag ledes vingården af Alessandr og Alberto Pittatore i fællesskab med deres mor Fiorella Sacchetto og deres onkel Carlo Sacchetto.

Vingården Tenuta Montemagno ligger midt I farverige blomsterenge i hjertet af Monferrato i Piemonte. Området har altid været dedikeret til vinproduktion og leverer i dag nogle dejlige smagfulde vine. De fantastiske Doc og Docg vine som produceres her er et resultat af den store passion for vin som ejerne Tiziano og Flavio Barea har. Vinmarkerne er de mest værdifulde skatte som strækker sig helt fra Montemagno og helt hen til Altavilla, Viarigi og Casozo.

Vinhuset Dogliotti begyndte I 1870 i Castiglione Tinella i Piemonte med brødrene Giuseppe og Marcello Dogliotti. Vinhuset har igennem tiden modtaget et utal af medaljer og gode ratings for deres fantastiske vine. Generation efter generation har de forfinet deres vine og fået dem op på det høje niveau de befinder sig på i dag.

Billund Wine Cellar ApS

Kløvermarken 4
7190 Billund
CVR:
Email: Kontakt@billundwinecellar.dk

Sider