Chateau Leoube, Rose De Leoube

Rosé de Léoube er en lyserød, økologisk drøm fra Château Léoube. Elegant snarere end kraftfuld – vinen lader sin charme og elegance udfolde sig slurk for slurk. De delikate aromaer afslører noter af honning og bløde, røde frugter, der udfolder sig i takt med, at vinen varmes op i munden.

Den umiskendelige duft af mynte er et særligt kendetegn for denne vin; som en af de krydderurter, der vokser vildt på vinmarkerne, bidrager den med med smag og aroma i den færdige vin. Selv havet, der ligger lige op ad vinmarkerne, har haft en finger med i spillet, hvad angår smagen af den færdige vin, herunder den appetitvækkende, let saltede finish i særdeleshed. Vinens helhedsindtryk er utrolig flot; Rosé de Léoube er meget helstøbt og harmonisk, frisk og meget nem at drikke. En ægte, raffineret provencalsk rosé.

Druesorter: 40% Grenache – 40% Cinsault – 10% Syrah – 10% Mourvèdre

Anbefales til: Denne skønne rosé-vin bør serveres afkølet – omkring 10–12 °C. Nyd den som aperitif, eller servér den til fisk, skaldyr, grillede grøntsager, krydrede retter og sushi. Også velegnet til desserter og ostebordet.

DKK145.00

På lager (kan bestilles som restordre)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Chateau Leoube, Rose De Leoube”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *