Taylors vintage 2003

Druerne til Vintage-portvinene fra Taylor’s dyrkes i Dourodalen på Taylor’s egne vingårde, Quinta de Vargellas og Quinta de Terra Feita, hvis jorde begge er klassificeret i gruppe A, som er den absolut bedste gruppe. Mikroklimaerne på de to gårde er meget forskellige, og det resulterer i komplekse og kraftige portvine, som er særdeles velegnede til henlægning.
Denne portvin har en flot, dyb lilla, næsten sort farve samt intens og eksotisk duft af sorte bær, violer og roser. Den har en kraftig og koncentreret, men samtidig elegant og velafbalanceret frugtsmag, samt en utrolig lang og behagelig eftersmag.
Det er en velstruktureret portvin med masser af kraft, som er særdeles velegnet til desserter eller som et glas efter et godt måltid mad.
Om Vintage Port siges der, at den er drikkelig efter 4-5 år, men at den først virkelig kan nydes efter 15-20 år.
Pga. det naturlige depôt, der er i Vintage Port, skal man huske at lade flasken stå oprejst i 48 timer, inden man åbner den – på den måde falder bundfaldet til bunds. Derefter bør man forsigtigt dekantere portvinen, således at bundfaldet bliver i flasken. Portvinen er klar til servering 2-3 timer efter dekanteringen – og bør drikkes inden for 24 timer efter åbningen

Druesorter: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roiz, Tinta Cäo, Tinta Barroca og Tinta Amarela
Alkoholprocent: 20,0%
I kælderen: Vinen har været lageret på egetræsfade i 2år inden den hældes på flasken hvor den fortsat udvikler sig og vil blive ved med
Anbefales til: Desserter, oste, mørkt kød

DKK599.00

På lager

Beskrivelse

Druerne til Vintage-portvinene fra Taylor’s dyrkes i Dourodalen på Taylor’s egne vingårde, Quinta de Vargellas og Quinta de Terra Feita, hvis jorde begge er klassificeret i gruppe A, som er den absolut bedste gruppe. Mikroklimaerne på de to gårde er meget forskellige, og det resulterer i komplekse og kraftige portvine, som er særdeles velegnede til henlægning.
Denne portvin har en flot, dyb lilla, næsten sort farve samt intens og eksotisk duft af sorte bær, violer og roser. Den har en kraftig og koncentreret, men samtidig elegant og velafbalanceret frugtsmag, samt en utrolig lang og behagelig eftersmag.
Det er en velstruktureret portvin med masser af kraft, som er særdeles velegnet til desserter eller som et glas efter et godt måltid mad.
Om Vintage Port siges der, at den er drikkelig efter 4-5 år, men at den først virkelig kan nydes efter 15-20 år.
Pga. det naturlige depôt, der er i Vintage Port, skal man huske at lade flasken stå oprejst i 48 timer, inden man åbner den – på den måde falder bundfaldet til bunds. Derefter bør man forsigtigt dekantere portvinen, således at bundfaldet bliver i flasken. Portvinen er klar til servering 2-3 timer efter dekanteringen – og bør drikkes inden for 24 timer efter åbningen

Druesorter: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roiz, Tinta Cäo, Tinta Barroca og Tinta Amarela
Alkoholprocent: 20,0%
I kælderen: Vinen har været lageret på egetræsfade i 2år inden den hældes på flasken hvor den fortsat udvikler sig og vil blive ved med
Anbefales til: Desserter, oste, mørkt kød

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Taylors vintage 2003”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *