Pointillart Leroy, Fondation 1910

En ren og frisk champagne med en cremet mousse og fine bobler.
I starten fornemmer man en delikat og frugtrig champagne med noter af fersken, kvæde, citron og acacia. Senere udvikler den sig i retning af mandel, hasselnødder, passionsfrugt, pære, kirsebær og blommer. En dejlig champagne med en lang eftersmag.

Druesorter: 70% Pinot Noir for fylde og struktur, 30% Chardonnay for elegance og finesse
100% første pres. Champagnen har gennemgået malolaktisk gæring.
Anbefales til: Som aperitif, fiske retter og lyst kød
Som aperitif serveres champagnen ved 6-8 grader og til mad 9-12grader

DKK259.00

På lager (kan bestilles som restordre)

Beskrivelse

En ren og frisk champagne med en cremet mousse og fine bobler.
I starten fornemmer man en delikat og frugtrig champagne med noter af fersken, kvæde, citron og acacia. Senere udvikler den sig i retning af mandel, hasselnødder, passionsfrugt, pære, kirsebær og blommer. En dejlig champagne med en lang eftersmag.

Druesorter: 70% Pinot Noir for fylde og struktur, 30% Chardonnay for elegance og finesse
100% første pres. Champagnen har gennemgået malolaktisk gæring.
Anbefales til: Som aperitif, fiske retter og lyst kød
Som aperitif serveres champagnen ved 6-8 grader og til mad 9-12grader

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pointillart Leroy, Fondation 1910”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *